Moment de magie a lui Douglas Costa la antrenamentul lui Bayern



**VIDEO** Moment de magie a lui Douglas Costa la antrenamentul lui Bayern

Douglas Costa continuă să impresioneze la Bayern Munchen. După ce a fost desemnat de mai multe publicații drept cel mai bun transfer al verii trecute, brazilianul pregătit până în urmă cu câteva luni de Mircea Lucescu a fost protagonistul unui moment de magie la antrenamentele lui Bayern.

Formația pregătită de Pep Guardiola a început cu frâna de mână trasă noul an, câștigând greu pe terenul lui Hamburg. Deși jucătorii bavarezilor au recunoscut după meci că nu sunt în cea mai bună formă, Douglas Costa pare să facă excepție.

În timpul unei ședințe de pregătire, fostul jucător al lui Șahtior a schimbat câteva pase cu Thiago Alcantara și a reușit o preluare perfectă. Mingea a dat impresia că s-a lipit pur și simplu de piciorul brazilianului care și-a continuat apoi recitalul cu mai multe pase spectaculoase.

Douglas Costa a costat-o pe Bayern 30 de milioane de euro, însă evoluțiile brazilianului au confirmat că suma plătită pentru el (30 de milioane de euro) nu a fost deloc exagerată. În cele 21 de meciuri pe care le-a jucat pentru bavarezi, Douglas Costa a marcat 6 goluri și a oferit 9 pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni oameni ai lui Guardiola în prima parte a sezonului.

VIDEO

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑