Energia Tg. Jiu - Enel Brindisi 67-78. Italienii și oltenii se califică la braț! Următorul adversar, Le Mans



025 февраля 2015

 

**VIDEO** Energia Tg. Jiu - Enel Brindisi 67-78. Italienii și oltenii se califică la braț! Următorul adversar, Le Mans

ÎN DIRECT la Digi Sport, Energia Târgu Jiu a încheiat cu un eşec grupa I din Top 16 EuroChallenge, în faţa italienilor de la Enel Brindisi. Calificarea fusese obținută deja de elevii lui Constantinides.

La doar două zile de la meciul cu scântei disputat cu CSM U Oradea, baschetbaliştii antrenaţi de Antonis Constantinides au fost conduşi cu 20-14 după primul sfert, în care italienii au dominat atacurile. Gorjenii au intrat însă în avantaj la pauza mare, 34-32.

Motivați, oaspeţii au întors din nou scorul şi, ajutați de un run de 11-0 (adus în mare parte de punctele lui Elston Turner) în cele din urmă s-au impus clar, cu 78-67. Cu 17 puncte, Watson a fost cel mai bun marcator al Energiei. În urma rezultatului, cele două echipe sunt calificate în sferturi, acolo unde Energia va juca împotriva francezilor de la Le Mans.

Echipa care va obţine două victorii se va califica în Final Four. Primul meci din sferturi al gorjenilor este programat pe 10 martie. Cu 11 victorii în 21 de partide din campionat, Le Mans este clasată pe locul 7 și pare un adversar abordabil pentru Energia.

Le Mans a fost clasată pe poziţia a doua în Grupa J, după Nanterre, altă formaţie din Hexagon, dar înaintea austriecilor de la Gussing Knights şi a turcilor de la Muratbey Usak Sportif.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑