Tevez, primul fotbalist din Serie A cu 20 de goluri în toate competițiile în acest sezon



025 февраля 2015

 

**VIDEO** Tevez, primul fotbalist din Serie A cu 20 de goluri în toate competițiile în acest sezon

Atacantul lui Juventus Carlos Tevez a deschis scorul în meciul de marți, 24 februarie, din turul optimilor de finală ale UEFA Champions League, contra Borussiei Dortmund, în minutul 13, după o respingere greșită a lui Weidenfeller. A fost al patrulea gol al argentinianului în actuala ediție a UCL și al 20-lea al sezonului, în toate competițiile.

Astfel, Tevez a devenit primul fotbalist din Serie A care reușește acest lucru în actualul sezon. Atacantul de 31 de ani e singurul fotbalist al vreunei echipe din Italia care a depășit borna celor 20 de goluri.

Argentinianul traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale, marcând de opt ori în ultimele sale zece partide în toate competițiile.

În Serie A, Tevez împarte prima poziție în clasamentul marcatorilor cu Mauro Icardi, compatriotul său din atacul lui Inter. Ambii atacanți au câte 14 goluri marcate.

În total, în întreaga sa carieră, Tevez, purtătorul numărului 10 la Juve, a marcat doar 10 goluri în UEFA Champions League, cel cu Borussia fiind al zecelea. Este al zecelea argentinian care reușește să atingă această bornă în UCL.

Vezi mai jos golul marcat de Tevez în partida cu Borussia Dortmund:


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑