Italia, îndrăgostită: ”Signora InnaMorata”! Cel mai bun de la Juve în 2015 şi comparat cu Raul



025 февраля 2015

 

**VIDEO** Italia, îndrăgostită: ”Signora InnaMorata”! Cel mai bun de la Juve în 2015 şi comparat cu Raul

Dacă argentinianul Carlos Tevez este primul fotbalist din Serie A care bifează 20 de goluri în acest sezon, în toate competițiile, Alvaro Morata este cel mai eficient fotbalist al ”Bătrânei Doamne” în 2015. Spaniolul a înscris al doilea gol al lui Juve, în partida cu Borussia Dortmund de miercuri, 24 februarie, din meciul tur al optimilor de finală ale UEFA Champions League, și a contribuit decisiv, cu un assist, la prima reușită. Juve s-a impus cu 2-1, în cele din urmă, iar atacantul venit de la Real Madrid în schimbul a 20 de milioane de euro a fost declarat cel mai bun jucător de pe teren.

Morata a fost implicat în nouă goluri în 2015 - cinci reușite și 4 assist-uri - mai multe decât orice alt jucător al lui Juventus. Fotbalistul de 22 de ani a impresionat în acest an, într-atât încât, după meciul de aseară, cu echipa lui Klopp, Gazzetta dello Sport a titrat ”Signora InnaMorata”, un joc de cuvinte între numele spaniolului și cuvântul ”îndrăgostită”, atribuit ”Bătrânei Doamne”.

Jocul bun al lui Morata nu a scăpat marilor echipe de pe continent. Liverpool și-a exprimat de curând interesul pentru un transfer în vară, în timp ce Real Madrid, care a inclus, la vânzarea sa, celebra-i deja ”clauză de răscumpărare”, e cu ochii pe el.

></p><p>Italienii au mers până într-acolo încât l-au comparat cu Raul Gonzalez aseară, după victoria împotriva Borussiei Dortmund. <em><strong>„A fost meciul spaniolului, un jucător prea puțin apreciat de foștii săi antrenori Jose Mourinho și Carlo Ancelotti. Între atâtea staruri, nu-și găsea locul. La Juventus, însă, a fost un transfer reușit”</strong></em>, a adăugat Gazzetta, care i-a dedicat o pagină întreagă.</p><p><em><strong>„Alvaro Morata poate să spere la un traseu similar idolului său din copilărie, Raul Gonzalez Blanco, un jucător cu care are în comun faptul că ambii au început fotbalul la Atletico Madrid”</strong></em>, a mai scris cotidianul citat.</p><p>Corriere dello Sport, la rândul său, a scris că partida cu Borussia a fost <em><strong>”cel mai bun meci al spaniolului în tricoul bianconero”</strong></em> și că <em><strong>”Morata a înnebunit întreg stadionul cu golul marcat la momentul potrivit”</strong></em>.</p><p><span style=Vezi mai jos golul marcat de Alvaro Morata cu Borussia:


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑