Stranierii fac legea in NBA. Cum au ajutat-o pe Miami Heat sa se impuna pe terenul celor de la Philadelphia



025 февраля 2015

Stranierii au facut legea noaptea trecuta in liga nord americana de baschet. Un englez si un sarb au ajutat-o pe tripla campioana din NBA, Miami Heat, sa se impuna pe terenul celor de la Philadelphia. Dupa acest succes Miami se mentine in grupul echipelor ce se califica in play-off.

 

Dupa ce a plecat starul LeBron James, la Miami stranierii fac legea. Noaptea trecuta campioana din 2013 a trecut cu scorul de 119 la 108 de formatia Philadelphia 76-ers. Cel mai bun de pe teren a fost englezul Luol  Deng, cu 29 de puncte. Britanucul a fost secundat de un alt stranier, sarbul Goran Dragic, care a reusit sa adune 23 de puncte.

 

Dupa acest succes Miami se mentine pe locul 7 in Conferinta de Est, pozitie ce-i asigura calificarea in play-off.In aceeasi runda, pentru formatia Denver s-a remarcat italianul Danilo Gallinari, poreclit de fani cocosul. Acesta a marcat pentru echipa sa cele mai multe puncte – 22, insuficiente insa ca Denver sa invinga. Formatia lui Gallinari a cedat in fata celor de la Brooklyn cu 82 la 110.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑