Veşti bune! Lionel Messi se simte bine şi este apt de joc



 

Lionel Messi este apt de joc şi nu are probleme la picior după ce a suferit o accidentare în timpul victoriei din El Clasico. Starul argentinian se află în cantonament cu naţionala "pumelor" în Statele Unite ale Americii. Argentinianul a efectuat o serie de investigaţii la Washington în urmă cărora nu s-a depistat nicio leziune.

Lionel Messi a fost lovit la piciorul drept în timpul partidei din La Liga dintre Barcelona şi Real, câştigată de catalani cu 2-1. Deşi staff-ul tehnic al naţionalei Argentinei îşi făcea griji pentru starea de sănătate a căpitanului "pumelor", acesta va putea juca în partidele amicale din SUA.

După o serie de investigaţii făcute la o clinică privată din Washington, federaţia sud-americană a publicat un comunicat de presă în care a anunţat că Messi se află într-o condiţie fizică perfectă.

Selecţionata Argentinei se află în cantonament în Statele Unite ale Americii, unde va disputa două partide amicale. Pe 28 martie, "pumele" se vor duela cu naţionala Salvadorului, iar trei zile mai târziu vor întâlni Ecuador la New Jersey.

Totodată, elevii lui ''Tata'' Martino se pregătesc pentru Copa America, competiţie ce va avea loc în perioada 11 iunie - 4 iulie în Chile.

Din lotul Argentinei nu lipsesc vedetele Gonzalo Higuain, Carlos Tevez, Javier Mascherano, Sergio Aguero sau Angel Di Maria.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑