Gabi Balint se oferă să antreneze gratis echipa Armatei. Lăcătuş, pregătit să joace



 

**VIDEO** Gabi Balint se oferă să antreneze gratis echipa Armatei. Lăcătuş, pregătit să joace

Ruptura dintre Steaua și majoritatea suporterilor este din ce în ce mai mare. Campioana a fost părăsită de fani şi, de la începutul returului, are o medie de doar 3.500 de spectatori la meciurile de pe teren propriu, după ce, în decembrie, a început scandalul dintre actuala conducere a echipei de fotbal și Ministerul Apărării Naționale privind numele şi sigla.

Sătui de situația actuală, suporterii plecați de lângă formația pe care nu o mai consideră a lor insistă pe lângă Clubul Sportiv al Armatei pentru reînființarea secției de fotbal și automat a unei echipe considerate drept continuatoarea legitimă a celei care a dominat decenii la rând fotbalul românesc și care a câștigat Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei.

La începutul acestei săptămâni, mai mulți fani ai roș-albaștrilor au scris un mesaj imens pe zidul care înconjoară baza sportivă de pe Bulevardul Ghencea: "VREM ECHIPĂ", cuvintele fiind despărțite de prima siglă a clubului înființat în 1948.

Fost jucător al Stelei, alături de care a cucerit Cupa Campionilor în 1986, Gabi Balint consideră că vinovată pentru situaţia actuală este conducerea echipei de fotbal.

"Nu există marketing, nu există nimic. Nu există un contact cu suporterii. Ei au ajuns la asta, singuri. Şi-au făcut-o cu mâna lor.

Eu aş vrea să văd odată pentru totdeauna că se încheie problema asta dintre Armată şi club. Eu cred că greşeala mare e a clubului, că s-a ajuns aici, şi ar trebui să facă tot ce-i posibil ca să o rezolve. Dacă nu, să facă şi Armata echipă şi să o înscrie în liga a patra", a spus Balint, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

În cazul în care un astfel de scenariu va deveni realitate, Balint este convins că noua echipă va găsi susţinere financiară din partea sponsorilor şi a promis că "o antrenez eu gratis".

În acelaşi timp, Gabi Balint a criticat dur noua siglă a roş-albaştrilor: "Eu nu pot să văd sigla asta. Când o văd, nu-mi dau seama că sigla aparţine clubului la care am jucat. Asta nu e Steaua. S-a lungit prea mult şi nu se face nimic".

Balint nu este singura fostă glorie a Stelei dispusă să se alăture unui proiect început din liga a patra. Într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Fotbal Club", Marius Lăcătuş şi-a anunţat disponibilitatea de a juca alături de cel care i-a fost coechipier atât în Ghencea, cât şi la echipa naţională a României.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑