Cordoba - Athletic Bilbao 0-1. Andone, printre cei mai buni de pe teren, suspendat etapa viitoare



 

**VIDEO** Cordoba - Athletic Bilbao 0-1. Andone, printre cei mai buni de pe teren, suspendat etapa viitoare

Florin Andone este cu adevărat vedetă la Cordoba! Românul a fost printre cei mai buni jucători de pe teren în confruntarea cu Athletic Bilbao. Echipa sa a fost învinsă însă cu 1-0 şi a rămas pe ultimul loc din Spania.

Atacantul român a fost integralist la Cordoba și a fost aplaudat de întregul stadion la prima ratare a meciului (27). Cea mai mare ocazie a gazdelor i-a aparținut lui Bebe, care a trimis mingea în bară direct din corner (32). Florin Andone a trecut și el pe lângă deschiderea scorului (33). La pauză, mascota clubului l-a încurajat pe atacantul român.

Cordoba a mai avut o ocazie imensă de a înscrie şi în repriza secundă, prin Fidel (50), care n-a prins cadrul porţii din câţiva metri. Athletic Bilbao a deschis apoi scorul prin Benat (56).

Imediat după gol, Andone a încasat un cartonaş galben (57) şi nu îşi va putea ajuta echipa etapa viitoare, cu Levante. Cordoba are şanse mici să scape de retrogradare: a suferit al 19-lea eşec şi ocupă ultima poziţie în La Liga cu cinci etape înainte de final.

ECHIPELE

Cordoba: Juan Carlos - Jose Crespo, Pantic, Deivid, Edimar - Abel Gomez (Fede Vico, 61), Krhin - Bebe, Cartabia (Heldon, 71), Fidel (Rossi, 80) - Florin Andone
Antrenor: Jose Romero

Bilbao: Iraizoz - De Marcos, Etxeita, Laporte, Aurtenetxe - San Jose, Benat - Inaki Williams (Viguera, 87), Aketxe (Mikel Rico, 70), Ibai (Gurpegi, 78) - Aduriz
Antrenor: Ernesto Valverde

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑