Ciobotariu, alt succes: "Simt că jucătorii vor să facă o performanță imensă"



 

**VIDEO** Ciobotariu, alt succes:

VIDEO. ASA Târgu Mureș - Pandurii 2-1. Gazdele își continuă cursa pentru câștigarea titlului și au ajuns la al nouălea succes din acest retur de campionat, unul pe care l-au început la nu mai puțin de 13 puncte în spatele Stelei.

După partida cu gorjenii, Liviu Ciobotariu a vorbit în cadrul emisiunii Fotbal Club despre performanțele pe care le-au obținut jucătorii săi, în 2015, unul în care au obținut deja 29 de puncte.

"Am făcut un joc bun, ne-am creat multe situații de a marca. Nu le-am fructificat și am stat cu sufletul la gură până la final. Îi felicit pe jucători. Au avut atitudine de învingători, de echipă care știe ce vrea. Puteam marca 3-4 goluri, dar neșansa și lipsa de inspirație au contat. Nu s-a jucat cu presiune. Știam că vom trece pe primul loc.

Deocamdată, ne bucurăm de aceste 3 puncte importante și muncite. Am jucat împotriva unei echipe bune,. Locul în clasament nu reflectă valoarea lotului. Îi simt pe jucători că vor mai mult, că vor să realizeze o performanță imensă pentru acest oraș. Le-am adus o bucurie fanilor", a spus fostul internațional.

Pentru ASA, urmează cel mai important meci al sezonului, cel cu Steaua. Din păcate pentru trupa din Târgu Mureș, Gabi Mureșan s-a accidentat și are șanse meci să joace pe Arena Națională. Steaua - ASA se va disputa miercuri, de la 21:30, și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

"De ce mi-a fost frică nu am scăpat. Mureșan are piciorul umflat. Vom vedea dacă va juca miercuri. A trebuit să îl introduc în locul lui Gorobsov, care s-a accidentat. Sperăm să îl recuperăm", a adăugat Ciobotariu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑