Pandurii a ajuns din nou în hora retrogradării! "Nu avem un program ușor"



 

**VIDEO** Pandurii a ajuns din nou în hora retrogradării!

VIDEO ASA Târgu Mureș - Pandurii 2-1. Unii trag la titlu, alții speră să evite retrogradarea. Este un dicton care caracterizează multe meciuri din Liga 1, iar partida de pe "Transil" nu a făcut excepție. Cu acest nou eșec, gorjenii au ajuns la două înfrângeri consecutive, mai au doar patru puncte peste linia retrogradării și tremură pe final de sezon.

Antrenorul Pandurilor, fost la ASA, Edi Iordănescu, și-a avertizat elevii, cărora le-a transmis că echipa are mare nevoie de puncte în partidele viitoare, pentru a evita matineul în 2016. Fiul fostului selecționer al României a declarat la "Fotbal Club", ÎN DIRECT la Digi Sport:

"Aș vrea să felicit publicul, unul extraordinar, care a susținut echipa din primul până în ultimul minut. Am avut o perioadă frumoasă aici. Este frustrant, pentru că nu am început bine jocul, pe o inexactitate în compartimentul defensiv.

Modul cum am pregătit repriza a doua era să fim compacți, agresivi, și în momentele în care echipa gazdă se desfăcea să încercăm să surprindem pe tranziție. Din păcate, acea greșeală personală ne-a costat și jocul s-a schimbat total. Deja acum ne gândim la următorul joc, cum putem să recuperăm jucătorii. E greu, nu știu cum se fac aceste programări.

Trebuie să adunăm puncte, nu avem un program ușor. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Dinamo, acasă, și lupta se va da până în ultima etapă. Sunt sigur că avem forța și vom ieși de acolo. Momentul cheie care ne-a readus în situația asta a fost jocul trecut, cu U Cluj, în care am pierdut cu penalty ratat", a declarat Iordănescu, ÎN DIRECT la Digi Sport.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑