Claudiu Bumba, gol și penalty provocat cu Pandurii: "Presiunea e pe Steaua!"



 

**VIDEO** Claudiu Bumba, gol și penalty provocat cu Pandurii:

VIDEO ASA Tg. Mureș - Pandurii Tg. Jiu 2-1. Golurile marcate de Claudiu Bumba și Mircea Axente au adus-o pe ASA Tg. Mureș pe primul loc în Liga 1, cel puțin pentru moment.

Bumba (21 de ani) a deschis scorul în minutul 10, din pasa lui Zicu, iar în minutul 42 a fost în centrul uneia dintre cele mai aprinse faze ale meciului. Arbitrul a acordat penalty pentru o intervenție a sa asupra lui Dan Nistor, iar gazdele au protestat îndelung. Mijlocașul ofensiv spune că nu și-a faultat adversarul, precizând că nici nu l-a văzut venind din spate.

Claudiu Bumba a recunoscut că a simțit presiunea dinaintea meciului cu Pandurii, dar acum spune că ea s-a mutat pe umerii Stelei, care e obligată să câștige, pentru a reveni pe primul loc.

În etapa următoare, ASA Tg. Mureș va juca la București, cu Steaua. Derby-ul pentru primul loc. Meciul se va juca miercuri, 29 aprilie, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

"Așteptăm meciul Stelei, să vedem ce face la Cluj. Presiune a fost înaintea meciului nostru, fiindcă ne doream foarte mult să câștigăm. Acum, presiunea e pe Steaua. Sperăm să venim cu cele 3 puncte și de la București.", a declarat Claudiu Bumba, la finalul meciului ASA Tg. Mureș - Pandurii Tg. Jiu 2-1.

"Sincer, eu nici nu mi-am văzut adversarul, am vrut să joc mingea și chiar nu cred că a fost penalty. Important e că am câștigat să că suntem acolo sus.

Ne vedem de jocul nostru și nu ne interesează arbitrajul. Ne bucurăm că am renăscut un oraș și am adus atâția oameni la stadion. Publicul e extraordinar și le mulțumim fanilor, pe această cale.", a mai spus tânărul mijlocaș al târgmureșenilor.

"Normal că și la Tg. Mureș sunt probleme, la fel ca la celelalte echipe din Liga 1. Dar, când ești pe primele două locuri și intri pe gazon, în fața acestor suporteri, nu te mai gândești la bani.", a încheiat Bumba.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑