ASA speră ca Steaua să se împiedice la Iaşi: "Nu suntem resemnaţi, dar şansele la titlu s-au micşorat"



 

**VIDEO** ASA speră ca Steaua să se împiedice la Iaşi:

VIDEO. Astra - ASA Târgu Mureş 3-1. Doar 4 etape a rezistat nou-promovata pe prima poziţie a clasamentului din Liga I. Zicu şi compania au acum două puncte în spatele Stelei, asta după ce începuseră returul la 13 puncte distanţă de campioană.

Liviu Ciobotariu a recunoscut că ASA a jucat slab la Giurgiu, dar asta nu îl împiedică să mai spere încă la câştigarea titlului. Echipa lui are nevoie de un succes cu Oţelul în ultima etapă, dar şi de un pas greşit al Stelei în deplasarea de la Iaşi.

"Am început slab prima repriză, după care am intrat în joc prin golul lui Bumba. În a doua repriză, nu am mai putut fi lucizi la finalizare. A fost un joc cu de toate, cu faze de gol, cu goluri, cu îmbrânceli. Nu am reuşit o partidă foarte bună.

Suntem dezamăgiţi de acest rezultat. Vreau să felicit Astra, care a făcut un joc foarte bun. Rămâne de văzut etapa următoare. Jucăm acasă cu Oţelul. Cât timp mai avem o speranţă, credem în ea. Sperăm într-un eventual rezultat negativ al Stelei. Nu suntem resemnaţi, dar şansele noastre s-au micşorat.

Le-am spus jucătorilor că sunt mândru de ei pentru ce au realizat până în momentul de faţă. Dacă nu era ASA, cu aceşti băieţi minunaţi, probabil ca lupta se încheia de acum 10 etape", a spus tehnicianul pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

CSMS Iaşi - Steaua, meci din ultima etapă a Ligii I, se va disputa joi, 28 mai, de la ora 20:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

ASA Târgu Mureş - Oţelul, meci din ultima etapă a Ligii I, se va disputa joi, 28 mai, de la ora 20:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑