Gâlcă nu vrea să plece de la Steaua: "Normal că îmi doresc să rămân. Sper să am o discuţie cu patronul"



 

**VIDEO** Gâlcă nu vrea să plece de la Steaua:

VIDEO. Steaua - Botoşani 2-0. Gazdele au devenit favorite la câştigarea titlului, după ce au trecut pe primul loc în clasamentul Ligii I. Costel Gâlcă a recunoscut după meciul de pe Arena Naţională că şi-ar dori să rămână la "gruparea roş-albastră" şi în sezonul viitor, chiar dacă Mirel Rădoi este foarte aproape să se înţeleagă cu Gigi Becali.

"Meciul de la Iaşi este de o importanţă mult mai mare decât cel din Cupă, pentru că înseamnă câştigarea campionatului. Când se vor termina aceste meciuri, veţi afla ce voi face pe viitor. Sper să am o discuţie cu patronul sau cu domnul Argăseală. Nu ştiu ce gânduri au ei. Normal că îmi doresc să rămân. Când ai câştigat o cupă şi suntem în luptă pentru campionat, la care suntem favoriţi, nu vrei să pleci.

Dacă e alegerea lui, Rădoi este binevenit la Steaua. E un fost stelist şi cu siguranţă va avea rezultate foarte bune", declarat fostul internaţional pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Gâlcă poate face tripla campionat - Cupa României - Cupa Ligii, dar pe Steaua o aşteaptă un meci greu la Iaşi, cu CSMS, în care nu se va putea baza pe Cristi Tănase, Andrei Prepeliţă şi Alexandru Bourceanu.

"Mai avem un meci de jucat la Iaşi. Acum depindem de noi. Mergem cu toate forţele şi foarte mentalizaţi să câştigăm acest meci. Jucătorii au fost prea conectaţi şi tensionaţi la meci. Ne doream prea mult să câştigăm acest meci şi am dus agresivitatea peste măsură. Am depus un efort enorm când am rămas în 8 jucători. Nu am întrebat pe nimeni ce se întâmăplă la Giurgiu. Cu siguranţă îi vom da de băut lui Marius Şumudică, dacă va accepta. V-am mai spus, e un antrenor bun. E profesionist şi a demonstrat-o astăzi încă o dată", a adăugat Gâlcă.

CSMS Iaşi - Steaua, meci din ultima etapă a Ligii I, se va disputa joi, 28 mai, de la ora 20:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

ASA Târgu Mureş - Oţelul, meci din ultima etapă a Ligii I, se va disputa joi, 28 mai, de la ora 20:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑