Planul Stelei pentru calificarea în UCL: “Iau 7-8 jucători, ce e mai bun în România, știți cum fac eu”



 

**VIDEO** Planul Stelei pentru calificarea în UCL: “Iau 7-8 jucători, ce e mai bun în România, știți cum fac eu”

VIDEO Steaua – FC Botoșani 2-0. Campioana a revenit duminică seara pe locul 1 în prima divizie după succesul de pe Arena Națională, dar și grație victorie reușite de Astra cu ASA. O victorie la Iași, joi, în ultima etapă, le-ar aduce steliștilor un nou titlu. Se fac deja planuri pentru calificarea în grupele UEFA Champions League.

Imediat după meci, patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre partida de la Iași, dar și despre eventualitatea cuceririi titlului: “Orice meci este un meci greu, dar acum, ce vrea Dumnezeu iese. Dacă câștigăm campionatul, o să iau șapte opt jucători, aleg tot ce e mai bun în fotbalul românesc și aduc la Steaua. Nu-i dau drumul lui Tade, luăm pe altul. Ce, stă fotbalul românesc în Tade?”

Becali a lămurit și problema siglei: ”Sigla aia, ca să facă niște bani, trebuie să dea cineva bani pe ea. Ei să scoată sigla la vânzare. Eu nu o cumpăr, că nu mă interesează. Și cu cât o vând ei, eu le mai dau încă o dată banii ăia, cadou. Nu cred că dă nimeni 100 000. Ea costă 10-20 de mii. Și costă atât pentru că a stat pe tricoul Stelei în ăștia zece ani. Că altfel, ar costa zero euro.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑