Nervi la Giurgiu, bătaie și doi eliminați! Astra a jucat în nouă oameni finalul partidei



 

**VIDEO** Nervi la Giurgiu, bătaie și doi eliminați! Astra a jucat în nouă oameni finalul partidei

VIDEO Astra – ASA Tg Mureș 3-1. Minutul 87 al disputei de la Giurgiu a fost unul extrem de tensionat. Nervi, bătaie generală și doi eliminați. Sebastian Colțescu a mai arătat două cartonașe roșii, dar s-a răzgândit apoi în privința unuia dintre ele.

De Amorim a marcat în acel minut, când scorul era deja 2-1 pentru Astra, dar reușita sa a fost anulată pentru un offside la Ben Youssef. În timp ce De Amorim se bucura la marginea terenului, Budescu a avut o altercație în careul lui ASA cu Ivan Gonzalez. Decarul Astrei a rămas întins pe gazon și Colțescu i-a arătat cartonașul roșu lui Gonzalez.

Apoi totul a degenerat într-o încăierare generală. Junior Morais a primit și el un cartonaș roșu, pe teren au intrat și rezervele, și antrenorii și forțele de ordine, iar arbitri întțlnirii au încercat să-i separe pe jucători, care și-a împărțit și câteva lovituri, printre îmbârnceli.

Când spiritele s-au mai liniștit Colțescu l-a eliminat direct pe Laban și pentru al doilea galben pe Ben Youssef, arătându-i de asemenea galben lui Marius Constantin, de la ASA. L-a eliminat și pe Viciu, portarul de rezervă al oaspeților, iar pe Marius Șumudică, antrenorul gazdelor, l-a trimis în tribune. A rămas însă pe teren până la final Morais, jucătorul care văzuse inițial cartonașul roșu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑