Arkadiusz Milik a egalat recordul lui Keșeru: 6 goluri într-un singur meci, pentru Ajax, în Cupă!



025 сентября 2014

 

**VIDEO** Arkadiusz Milik a egalat recordul lui Keșeru: 6 goluri într-un singur meci, pentru Ajax, în Cupă!

Polonezul Arkadiusz Milik a egalat performanța reușită în acest început de Claudiu Keșeru, care a punctat de 6 ori într-un meci oficial.

Miercuri, Ajax Amsterdam i-a învins cu 9-0 pe JOS Watergraafsmeer (care joacă în Hoofdklasse - al patrulea eșalon al fotbalului olandez) în Cupa Olandei. 6 dintre aceste goluri i-au aparținut atacantului Milik, care a oferit și două pase decisive pentru colegii săi. Ultimele 3 reușite au venit într-un interval de numai 6 minute, însă nu este cel mai rapid hat-trick al "lăncierilor". În 1959, Jan Seelen a punctat de 3 ori în numai două minute.

Tot 6 goluri a marcat și Claudiu Keșeru, în victoria cu 6-0 obținută de Steaua cu Pandurii Târgu Jiu (VIDEO și DETALII AICI).

Ultimul jucător care a marcat 6 goluri pentru Ajax într-un singur meci a fost Luis Suarez, în 2009, într-o victorie cu 14-1, tot în Cupă, contra lui WHC. Uruguayanul este suspendat, însă a marcat deja primele goluri în tricoul Barcelonei, la echipa a doua (VIDEO și DETALII AICI) în așteptarea expirării perioadei de interdicție.

Recordul în tricoul "lăncierilor" este deținut de Piet van Reenen, cu 7 reușite. Datează de pe 3 aprilie 1932, dintr-un meci câștigat cu 9-1 de gruparea din Amsterdam. Van Reenen are 273 de goluri în 237 de meciuri pentru Ajax.

Recordul Cupei Olandei este deținut de Eddy Holdert, care a marcat 13 goluri într-un singur meci, la HFC - VVV, în sezonul 1903-1904. Victoria la 25 de goluri este, la rândul ei, un record în sine.

2,5 milioane de euro a plătit Bayer Leverkusen pe 3 ianuarie 2014 pentru transferul lui Arkadiusz Milik de la Gornik Zabrze.

2 goluri în 9 meciuri are atacantul în naționala Poloniei.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Hoofdklasse

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑