Răzvan Lucescu a început munca la Xanthi: "Vrem să fim în primele 6 echipe din Grecia!"



025 сентября 2014

 

**VIDEO** Răzvan Lucescu a început munca la Xanthi:

Răzvan Lucescu a părăsit-o recent pe Petrolul, însă și-a găsit imediat un angajament, după ce a semnat cu Skoda Xanthi, locul 11 în prima ligă din Grecia.

ÎN DIRECT la emisiunea Fotbal Club, de pe Digi Sport 1, Lucescu a povestit că totul a decurs foarte repede, tehnicianul acceptând oferta elenilor după 24 de ore în care a cerut timp de gândire.

"Am semnat miercuri, apoi am participat la antrenamente, am vorbit cu jucătorii, însă nu mă implic deloc, pentru că sâmbătă au meci și nu pot să intervin eu să fac vreo modificare, pentru că nu este timp. Obiectivul este să facem o treabă bună, echipa a început campionatul ceva mai prost, este între locurile 11 și 13 (n.n. 5 puncte), dar trebuie să ne luptăm pentru prima jumătate a clasamentului și să fim în primele 6. Nu-mi este ușor cu acest campionat început, timpul este foarte scurt, pentru că primele discuții le-am avut vineri, iar sâmbătă am fugit în Grecia și am cerut 24 de ore de gândire, apoi am acceptat", a spus Lucescu.

Tehnicianul a ajuns marți în Grecia, a făcut cunoștință cu noii săi jucători, iar Pantelis Kapetanos i-a fost de mare ajutor.

"Marți m-am suit în mașină, mi-am luat bagajele și am plecat. Nu cunosc mulți dintre jucătorii de aici, dar Kapetanos mi-a făcut o analiză corectă asupra situației, asupra grupului. El este un jucător profesionist și serios. Sunt un tip norocos, am avut șansa ca la trei zile să am o ofertă pe care să o accept".

Răzvan Lucescu vrea să își aducă aminte doar de momentele plăcute de la Petrolul, așa cum a fost și eliminarea surprinzătoare a Viktoriei Plzen, din preliminariile UEFA Europa League (VIDEO AICI).

"Cred că este important să plec cu o imagine frumoasă. Jucătorii au avut un caracter deosebit, am trăit momente superbe pe stadionul din Ploiești, cu un public fantastic", a mai afirmat antrenorul.

Fostă adversară a lui Dinamo în Cupa UEFA, Skoda nu are niciun titlu în palmares și sezonul trecut a terminat pe locul 16 în clasament. La Xanthi, Lucescu jr. îl va antrena și pe nigerianul Christian Obodo, fost la Torino și Udinese, dar și pe Carlos Calvo, fost mijlocaș la Xerez. În ultimii 4 ani, la Skoda au antrenat 11 tehnicieni, 10 dintre ei fiind greci (unul german).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑