Cum a rupt Ancelotti avântul Barcelonei: a făcut toate schimbările în 5 minute



125 октября 2014

**VIDEO** Cum a rupt Ancelotti avântul Barcelonei: a făcut toate schimbările în 5 minute

Real Madrid a câștigat marele derby cu Barcelona și s-a impus cu scorul de 3-1 (VIDEO ȘI DETALII AICI), deși oaspeții au condus încă din minutul 3, după golul marcat de brazilianul Neymar.

Jocul a decurs însă apoi perfect pentru madrileni, care aveau în minutul 61 un avantaj de două goluri, așa că italianul Ancelotti a găsit metoda perfectă pentru a avea un final liniștit de meci, pe fondul unui joc și așa destul de modest al catalanilor.

Barcelona nu a reușit să pună presiune pe defensiva Realului în ultimele minute, asta și pentru că tehnicianul gazdelor a decis să facă toate schimbările într-un decurs de 5 minute, prin care a ținut să destabilizeze jocul echipei lui Luis Enrique.

În minutul 83, Isco a fost schimbat cu Illarramendi, apoi Ancelotti a mai făcut imediat o mutare: l-a scos pe francezul Benzema și a mai introdus încă un închizător, pe germanul Khedira. În minutul 88, tehnicianul Realului a făcut și ultima mutare: a ieșit croatul Modric și a intrat Arbeloa.

Planul lui Ancelotti a avut efectul scontat, iar Barcelona nu a mai pus deloc probleme pe faza ofensivă. În prelungiri, Messi a beneficiat de o lovitură liberă, însă argentinianul a tras mult peste poartă, fără emoții pentru Casillas.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 26 октября 2014 | 12:57 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑