Cheia meciului de joi seara din Danemarca. Ce trebuie să facă Steaua pentru a se impune în fața lui Aalborg



 

**VIDEO** Cheia meciului de joi seara din Danemarca. Ce trebuie să facă Steaua pentru a se impune în fața lui Aalborg

Ilie Dumitrescu a analizat care sunt punctele forte ale danezilor, a explicat de ce Steaua îi este superioară lui Aalborg, dar a și spus de ce roș-albaștrii nu trebuie să-și facă emoții din cauza absenței lui Szukala.

Steaua se află în fața unui meci extrem de important pentru viitorul ei în primăvara UEFA Europa League. Roș-albaștrii au nevoie de un succes în fieful lui Aalborg pentru a fi siguri că vor evolua și mai departe în cea de-a doua competiție europeană intercluburi.

Partida Aalborg - Steaua, programată joi, 27 noiembrie, de la ora 20:00, va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate, în timp real, pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Ilie Dumitrescu a comentat șansele campionilor de a se impune în Danemarca.

”Alta e cheia meciului de joi: dacă vom reuși să fructificăm acest dezechilibru între atac și apărare. Aalborg este o echipă extrem de activă, cu o mobilitate foarte mare a jucătorilor, care sunt foarte rapizi, pun presiune în atac.

În schimb, au mari probleme pe faza defensivă, plus că este o echipă fără reacție. Dacă primește gol, acuză extrem de puternic șocul. Este o echipă tânără, fără experiență internațională. În schimb, pentru Steaua este bine că a avut mai mulți jucători la loturi, contează mult acest aspect.

Avem puterea de a gestiona un meci la nivelul acesta”, a spus Dumitrescu la Digi Sport.

Fostul antrenor din Ghencea crede că trupa lui Costel Gâlcă nu va resimți lipsa din teren a lui Szukala, suspendat.

”Luchin este un fotbalist consacrat, cu experiență. L-am văzut cum a reacționat la meciul cu Franța. Se uita pe telefonul mobil în momentul în care Victor Pițurcă, fostul selecționer, i-a spus ’hai, trebuie să te pregătești pentru că s-a accidentat Săpunaru’. Nu numai că a intrat, dar a făcut-o și foarte bine, contra lui Ribery.

Este un fotbalist foarte puternic, foarte disciplinat și totuși vorbim acolo de axul central de doi jucători. Și Papp apare în multe momente lângă și strânge foarte bine. Eu zic că nu avem probleme pe linia de fund”, a conchis Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Echipa probabilă a STELEI:
Arlauskis – Luchin, Papp, Varela, L. Filip – Bourceanu, Sănmărtean – Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase – Keşeru
Antrenor: Costel Gâlcă 

Clasamentul Grupei J

></p><p><strong>Etapa a 5-a (27 noiembrie):</strong> Aalborg - <span style=Steaua, Dinamo Kiev - Rio Ave

Etapa a 6-a (11 decembrie): Steaua - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑