Protasov n-a convins la Astra, dar o poate face cu Zagreb: “E meci de gală”



 

**VIDEO** Protasov n-a convins la Astra, dar o poate face cu Zagreb: “E meci de gală”

Oleg Protasov nu a produs șocul așteptat de giurgiuveni, dar încă este susținut de conducere. ”Nu a reușit să imprime la echipă filosofia sa despre fotbal. Așteptăm să apară și rezultatele.”, a declarat președintele Astrei, Narcis Răducan.

Schimbarea de antrenor la Astra nu și-a produs efectul scontat. Oleg Protasov l-a înlocuit pe Daniel Isăilă pe banca giurgiuvenilor, dar a obținut o singură victorie în șapte meciuri. Ucraineanul reușise, în 2005, să califice Steaua în primavara europeană fără ca roș-albaștrii să primească vreun gol în faza grupelor.

“Este adevărat că nu a reușit să imprime filosofia dânsului de fotbal. Asta o reflectă rezultatele și, deși îmi doresc să se întâmple cât mai repede asta, deocamdată întârzie. Într-adevăr, Steaua a luat un avans considerabil și sperăm că avem șanse. Foarte mari... ne hazardăm...”, spune Răducan.

La prima prezență din istoria clubului în grupele Europa League, Astra a acumulat un singur punct. Alb-negrii își pot trece în cont și o victorie. Întâlnesc Dinamo Zagreb joi, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1.

“Jucăm cu Dinamo Zagreb, un meci de Europa League, un meci de gală pentru noi. Mi-aș dori foarte mult să câștigăm, pentru că în felul acesta aducem puncte pentru România, reprezentăm frumos campionatul nostru. Și este important și pentru moralul jucătorilor.”, a mai declarat, prin telefon, la Digi Sport Special, oficialul Astrei.

Astra – Dinamo Zagreb se dispută joi, 27 noiembrie, de la ora 22:00, și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑