La 5 luni după ratarea Mondialului, chilianul Pinilla a reușit și ratarea sezonului în Serie A!



 

**VIDEO** La 5 luni după ratarea Mondialului, chilianul Pinilla a reușit și ratarea sezonului în Serie A!

Chilianul Mauricio Pinilla a trecut în meciul Genoa-Palermo din etapa a 12-a din Serie A pe lângă golul victoriei echipei gazdă, în minutul 77 al partidei, când scorul era 1-1. Atacantul chilian, intrat la pauză, a reușit ”performanța” să trimită cu capul peste transversală din doar trei metri, cu toată poarta goală în față!

În caz de victorie, Genoa ar fi trecut peste rivala sa de-o viață, Sampdoria, în clasament, și ar fi ajuns pe locul 4, la egalitate cu Napoli, ocupanta locului 3, ultimul care duce în UEFA Champions League.

Pinilla nu e la prima performanță de acest gen. În urmă cu 5 luni, pe 28 iunie, în optimile de finală ale Cupei Mondiale, chilianul de 30 de ani a șutat în transversală, la același scor, 1-1, în minutul 120, în ultimele secunde ale prelungirilor. Ulterior, la loviturile de departajare, Brazilia s-a impus cu 3-2, ajungând în sferturile de finală și eliminând, astfel, Chile (DETALII).

După Cupa Mondială, Pinilla și-a tatuat această fază pe spate, însoțită de mesajul: ”La un centimetru de glorie” (DETALII).

Vezi mai jos ratarea lui Pinilla din meciul Genoa-Palermo:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑