Sortii au decis. Care va fi componenta grupelor pentru turneul continental al Americii de Sud




Sortii au decis - meciuri tari la Copa America 2015 chiar din startul competitiei. Azi noapte a fost stabilita componenta grupelor la turneul continental al Americii de Sud, care va avea loc in Chile.


Tragerea la sorti a Copa America a avut loc in orasul Vina del Mar, din Chile. Cele 12 echipe participante au fost repartizate pe 3 grupe. Astfel, gazda Chile, care isi doreste sa cucereasca titlul pentru prima data, va juca in grupa A, cu Ecuador, Bolivia si Mexic, echipa invitata de organizatori.

 

In grupa B ne asteapta un duel de foc. Detinatoarea trofeului Uruguay va infrunta vicecampioana mondiala Argentina. Alaturi de ele vor evolua Paraguay si o alta formatie invitata, Jamaica.

 

In grupa C, Brazilia va avea adversari accesibili, precum Peru si Venezuela, dar si unul tare Columbia. Cu ultima, brazilienii s-au chinuit in sferturile Campionatului Mondial din aceasta vara, reusind sa se impuna doar la penalty-uri. Cea mai titrata echipa a competitiei este Uruguay, cu 15 trofee. Nationala Argentinei are cu un titlu mai putin, iar Brazilia a cucerit de 8 ori turneul. Copa America 2015 va avea loc intre 11 iunie si 4 iulie. Partidele vor fi jucate pe 9 stadioane din 8 orase. In meciul de deschidere gazda Chile va intalni Ecuadorul. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Copa America, fotbal, america de sud,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑