La Petrolul se stă pe un butoi cu pulbere: ”Mulțescu nu este agreat de jucători!”



 

**VIDEO** La Petrolul se stă pe un butoi cu pulbere: ”Mulțescu nu este agreat de jucători!”

Fost team-manager al celor de la Petrolul, Marius Nicolae a rămas surprins de faptul că Dan Capră a fost ridicat de mascați pentru a fi dus la audieri, dar a explicat că la Petrolul sunt mai multe probleme.

Petrolul este un alt club din Liga 1 care are probleme cu justiția. După ce procurorii DIICOT l-au dus, marți, 25 noiembrie, la audieri pe finanțatorul Dan Capră (DETALII AICI), jucătorii din lot s-au îngrijorat.

Pentru că nu aveau cu cine vorbi din cadrul conducerii, fotbaliștii l-au sunat pe Marius Nicolae, fostul team-manager al clubului, cel care a demisionat de la gruparea prahoveană, după ce Răzvan Lucescu și-a reziliat contractul.

”Am rămas și eu surprins. Nu știu de aceste acuzații. Eu am fost manager sportiv, dar nu m-am ocupat deloc de partea financiară, ci doar de cea sportivă.

Ce pot să vă spun, însă, este faptul că Dan Capră n-a fost niciodată privit cu ochi buni în Ploiești. Sunt niște invidii locale, pe care eu nu le înțeleg”, a spus fostul oficial al Petrolului, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Marius Nicolae a dezvăluit că la Petrolul sunt mai multe probleme decât par la prima vedere.

”Se stă pe un butoi de pulbere și la nivel sportiv. Relația staff-jucători nu este deloc una bună, ca să vă spun una dreaptă. De fapt, ce să ne mai ascundem, e vorba despre relația dintre Gigi Mulțescu și jucători. N-a fost agreat de la început. Acum, că e din cauza metodelor de antrenament sau din alte motive, nu mai știu”, a mai spus Nicolae.

Fostul conducător al prahovenilor este pesimist, în aceste condiții, în privința viitorului fostei sale echipe.

”Acum, cu această nouă lovitură, mi-e greu să cred că lucrurile vor fi bune. Poate în aceste trei meciuri care au mai rămas din 2014 se vor descurca, dardin iarnă va fi foarte greu”, a conchis Nicolae la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑