Duckadam s-ar bucura ca danezii să-i facă marcaj strâns lui Keșeru: ”Să pună și doi oameni pe el!”



 

**VIDEO** Duckadam s-ar bucura ca danezii să-i facă marcaj strâns lui Keșeru: ”Să pună și doi oameni pe el!”

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, nu se teme dacă cei de la Aalborg îi vor face strict marcaj lui Keșeru, golgheterul roș-albaștrilor, în meciul de joi seară.

Steaua va disputa joi seară, 27 noiembrie, de la ora 20:00, un meci extrem de important pentru calificarea în primăvara UEFA Europa League. Autor a unui hat-trick în meciul tur cu Aalborg, de la București, scor 6-0 (DETALII AICI și VIDEO), Claudiu Keșeru, care este și golgheterul roș-albaștrilor, va fi tratat cu mare atenție de către danezi.

Partida Aalborg - Steaua, programată joi, 27 noiembrie, de la ora 20:00, va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate, în timp real, pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, nu-și face pea mare griji dacă omul numărul unu de gol al roș-albaștrilor va fi strâns marcat.

”Eu m-aș bucura să i se facă un marcaj strâns. Cei de la Aalborg să pună și doi oameni pe Keșeru, pentru că atunci, cu siguranță, Chipciu va marca.
Jocul echipei trebuie să fie bun și atunci rezultatul va fi unul pe măsură”, a spus Duckadam.

Echipa probabilă a STELEI

Arlauskis – Luchin, Papp, Varela, L. Filip – Bourceanu, Sănmărtean – Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase – Keşeru
Antrenor: Costel Gâlcă 

Clasamentul Grupei J

></p><p><strong>Etapa a 5-a (27 noiembrie):</strong> Aalborg - <span><strong>Steaua</strong></span>, Dinamo Kiev - Rio Ave</p><p><strong>Etapa a 6-a (11 decembrie):</strong> <span><strong>Steaua</strong></span> - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg</p><p><span><span><strong><br></strong></span></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑