Kuban Kranosnodar ar putea fi desfiinţată! Ce spune fundașul moldovean despre situația echipei sale



025 декабря 2014

 

Echipa Kuban Kranosnodar ar putea fi desfiinţată. Presa rusă anunţă că formaţia ar putea să dispară din cauza problemelor financiare. Fundaşul moldovean de la Kuban, Igor Armaş spune însă că nu ştie nimic despre aceste zvonuri.

Kuban ar putea să nu mai existe din vara anului viitor. Presa din Rusia scrie că fostul finanţator al clubului din Krasnodar şi-ar dori să preia formaţia Anji Mahacikala.

Asta ar putea să se întâmple dacă Anji va promova în prima ligă valorică. În acest caz, toţi jucătorii şi staff-ul tehnic ar putea fie transferaţi la gruparea din Mahacikala. Fotbalistul moldovean al formaţiei Kuban spune că nu a auzit nimic despre aceste schimbări.

"Dacă sincer, eu pentru prima dată aud de la dvs. N-am citit presa astăzi. Deja de aceste probleme se vorbeşte 2-3 ani că Kubani are probleme cu bani, dar de când sunt aici de cinci ani Kubani tot timpul a achitat salariile la timp. Când am plecat în vacanţă, ne-am întâlnit cu conducerea clubului, ne-au spus şi obiectivul este acelaşi - să ajungem la cupele europene", a declarat fundaşul Kubani Krasnodar, Igor Armaș.

Kuban a încheiat pe locul opt prima parte a Campionatului Rusiei. Igor Armaş şi-a petrecut vacanţa la Soci, unde a făcut parte din galeria naţionalei Rusiei la hochei la un turneu internaţional.

Fotbalistul moldovean se pregăteşte să devină tătic pentru prima dată. Peste 3 luni, soţia acestuia, Xenia va aduce pe lume o fetiţă. Igor şi Xenia s-au casătorit la Chişinău, pe 31 mai.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑