Fernando Torres s-ar putea reîntoarce la echipa care l-a "crescut"



025 декабря 2014

 

El Nino se întoarce la Madrid. Fernando Torres este aproape de un transfer la Atletico, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Atacantul iberic va reveni în Spania după o pauză de şapte ani şi va fi antrenat de Diego Simeone, care i-a fost coechipier.

Fernando Torres a fost împrumutat de la Chelsea la AC Milan în această vară, iar acum este aproape de un transfer la Atletico Madrid. Potrivit presei din Spania, în acest schimb ar urma să fie implicat şi mijlocaşul Alessio Cerci, care va pleca la Milan în locul lui Torres.

În vârstă de 30 de ani, El Nino va semna cu Atletico Madrid un contract valabil pentru trei sezoane. Fernando Torres are parte de o perioadă dezastruoasă în carieră. În ultimii doi ani el a marcat doar şapte goluri, de trei ori mai puţine decât reuşea să înscrie într-un sezon la Liverpool.

Atletico Madrid este echipa care l-a crescut pe Fernando Torres. În perioada 1995-2001, el a evoluat la formaţia de tineret, iar mai târziu a fost promovat la prima echipă, pentru care a jucat timp de şase ani, reuşind peste 80 de goluri.

În 2007, Torres a fost transferat de Liverpool pentru 38 de milioane de euro. Acum el a ajuns să coste aproximativ şapte milioane de euro.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑