Paraschiv: "Steaua nu va slăbi fără Sânmărtean, Latovlevici și Arlauskis"



025 декабря 2014

 

**VIDEO** Paraschiv:

Până la startul returului, steliştii speră să prelungească înţelegerile tuturor jucătorilor care vor intra în ultimele şase luni de contract. 

În acest moment, cei mai importanți fotbaliști de la Steaua care se află la final de contract sunt Sânmărtean, Prepeliță, Szukala, Latovlevici și Arlauskis.

Lideri detaşaţi în campionat, roş-albaştrii se gândesc deja cum să revină în grupele UEFA Champions League. De trei ori campion cu Steaua, cu care a jucat şi o semifinală de Cupa UEFA, Sorin Paraschiv crede că forţa roş-albaştrilor va fi la fel de mare şi în retur. 

Fostul mijlocaș a vorbit despre situațiile lui Sânmărtean, Prepeliță și Latovlevici: "Nu cred că Steaua va slăbi fără acești jucători, vă dați seama, dacă ne punem în situația clubului, să oferi sume atât de mari...Pentru mine sunt fabuloase aceste cerințe pe care la au jucătorii.  Până la urmă la Steaua se poate juca și fără oricine, la Steaua se pot câștiga campionate. Știți și dumneavoastră, jucătorii valoroși trag spre Steaua".

Pe de altă parte, Paraschiv nu îşi explică problemele cu care se confruntă rivalele Stelei. CFR Cluj, Petrolul şi Astra sunt echipele care le-ar mai putea pune piedică în drumul spre al treilea titlu consecutiv.

"Pentru mine Astra și Petrolul în ultimii doi ani sunt o enigmă, pentru că nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo, de ce nu au reușit să se bată cu Steaua la campionat aducând jucători valoroși, jucători foarte buni, salarii foarte mari, de nivelul Stelei. Steaua a fost cu un pas înaintea tuturor în acest moment. Au fost mai în formă, se pare că vor câștiga și acest an! Pentru mine e clar, deja îi văd câștigători", a mai declarat Paraschiv.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑