Marele regret al steliștilor în 2014! "Am avut o mare neșansă în minutul 90. Nu vreau să-mi aduc aminte"



025 декабря 2014

 

**Marele regret al steliștilor în 2014!**

Helmuth Duckadam a trăit împreună cu Steaua clipe de bucurie dar și partide în care a suferit. Momentul cuceririi titlului cu numărul 25 se număra printre cele mai frumoase amintiri din 2014.

"Festivitatea de premiere al celui de-al doilea titlu consecutiv a fost un moment deosebit, am participat, eu cred că acela a fost cel mai frumos", a spus Duckadam pentru Digi Sport.

VIDEO Ludogorets - Steaua (6-5, d.l.d.). Ratarea unui nou parcurs în UEFA Champions League ramâne unul dintre marile regrete, mai ales că Steaua a fost foarte aproape de intrarea în grupe. Returul cu Ludogorets și paradele lui Cosmin Moți au însemnat cel mai trist moment.

"Cu siguranță, jocul de la Sofia este cel mai mare regret. Am avut o mare neșansă că am luat gol în minutul 90 , iar apoi în minutele de prelungiri, când a scăpat Varela singur, portarul l-a faultat și a fost eliminat ... nu vreau să-mi aduc aminte".

Legenda Stelei a avut și un mesaj pentru fanii roș-albaștrilor.

"În primul rând, eu le doresc suporterilor sănătate, să aibă Sărbători Ferciite alături de cei dragi, un an bun, dar și să fie alături de Steaua, dacă o iubesc cu adevărat", a încheiat Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑