Prima dublă a sezonului pentru Del Piero în Australia. A întrerupt seria neagră a lui Sydney



 

**VIDEO** Prima dublă a sezonului pentru Del Piero în Australia. A întrerupt seria neagră a lui Sydney

Atacantul italian Alessandro del Piero continuă să impresioneze în campionatul Australiei, acolo unde a realizat o dublă duminică, în victoria cu 5-0 a lui Sydney FC pe terenul lui Melbourne Victory.

Del Piero a punctat câte o dată în fiecare repriză. Prima dată a făcut-o în minutul 20, dintr-un penalty obținut de fostul rapidist Ranko Despotovic, cel care deschisese și scorul, cu 9 minute în urmă. Sydney a condus cu 3-0 la pauză, grație golului lui Ryall (25). Atacantul italian a realizat dubla în minutul 54, cu o reluare elegantă, tot din zona punctului de la 11 metri. Tabela a fost închisă de Carle (87).

Până duminică, Sydney nu mai câștigase de cinci meciuri. Mai exact, de pe 15 decembrie 2013. Între timp, suferise patru înfrângeri și înregistrase un egal. Acum, echipa antrenată de Frank Farina se află pe locul al cincilea în clasament, cu 22 de puncte, la 12 de liderul Queensland Roar.

Fostul simbol al lui Juventus Torino, ajuns la vârsta de 39 de ani, este al doilea marcator al primei ligi australiene, după ce duminică a ajuns la cota 7. Are un gol mai puțin decât liderul ierarhiei golgheterilor, belgianul Stein Huysegems. A fost prima dublă reușită de italian în acest sezon de A-League.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑