Pintilii, afacere de vis pentru Pandurii. Gorjenii îl folosesc și vor mai primi și 620.000 €  de la Steaua pentru mijlocaș!



026 февраля 2015

Pintilii, **afacere de vis pentru Pandurii.** Gorjenii îl folosesc și vor mai primi și 620.000 € de la Steaua pentru mijlocaș!

VIDEO Pandurii - Dinamo 2-1. Gorjenii au câștigat prima manșă din cadrul semifinalelor Cupei Ligii, după care au pierdut meciul de la Târgu-Jiu, din campionat, în fața celor de la CS Universitatea Craiova. În ambele partide, Mihai Pintilii a fost printre cei mai buni jucători ai trupei lui Edward Iordănescu.

Oficialii celor de la Pandurii au realizat mai multe mutări bune în pauza de iarnă, cele mai bune exemple fiind revenirile lui Eric de Oliveira și a lui Mihai Pintilii.

Cu fostul căpitan al Stelei, gorjenii au realizat chiar o afacere excelentă. În primul rând au reușit să-l readucă pe mijlocaș gratis sub formă de împrumut de la Al Hilal, până la finalul lui mai. În plus, cei de la Pandurii vor primi și o sumă foarte importantă de bani de la clubul din Ghencea.

În momentul în care Pintilii a semnat cu Steaua, în mai 2012, Pandurii a fost de acord cu oferta roș-albaștrilor: 600.000 de euro și 20% dintr-un viitor transfer al său în străinătate.

Acum, șefii Pandurilor le-au cerut comisionilor rivalilor de la Steaua, dar aceștia au amânat plata și au motivat că, la rându-le, nu au primit suma de transfer de la gruparea saudită. În plus, steliștii i-au reclamat la FIFA pe cei de la Al Hilal.

Gorjenii nu s-au lăsat înduplecați și au reclamat la LPF acest caz, iar Comisia de Soluționare a Litigiilor le-a dat dreptate.

”Comisia ne-a dat dreptate în litigiul cu Steaua pentru că aşa demonstrează documentele. Conform contractului de transfer al lui Mihai Pintilii, Steaua trebuia să ne dea 20% dintr-un transfer al acestuia. După transferul la Al Hilal, trebuie să primim 500.000 de euro plus TVA.

Noi am aşteptat, dar nu au achitat şi atunci era normal să ne adresăm comisiilor pentru că a trecut destul timp de la semnarea contractului dintre Steaua şi Al Hilal”, a spus Eugen Pârvulescu, președintele ”pandurilor”, pentru Mediafax.

Astfel, cei de la Steaua sunt obligați să le ofere celor de la Pandurii, în total, 620.000 de euro (500.000 de euro plus TVA). Dacă-i mai adăugăm și pe cei 600.000 de euro, achitați în urmă cu trei ani, atunci realizăm că gorjenii au făcut o afacere foarte bună.

În plus, Pintilii va juca la ei în continuare, cel puțin până în luna mai.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑