Nimic nu-i poate sta în cale. Fernando Alonso, hotărât să participe la Marele Premiu al Malaeziei



 

Fernando Alonso este gata să participe la Marele Premiu al Malaeziei. Pilotul spaniol de la McLaren-Honda se află într-o condiţie perfectă şi regretă că nu a putut începe sezonul din prima etapă.

Fernando Alonso a suferit un accident înainte de startul noului sezon în Formula 1 şi a fost transportat cu elicopterul la un spital din Barcelona. Acum pilotul lui McLaren susţine că nimic nu-i poate sta în cale pentru a participa la Marele Premiu al Malaeziei.

"Circuitul din Malaezia a fost mereu unul deosebit pentru mine în cariera mea din Formula 1. Primul meu pole position l-am obţinut aici, în 2003, la fel ca şi primul podium. Am câştigat acest Mare Premiu cu trei echipe diferite aşa că voi încerca să profit de fiecare dată de acest lucru de câte ori voi evolua pe acest circuit", a spus pilotul.

Totodată, Alonso a dezminţit unele zvonuri apărute în presă ce ţin de accidentul său. Jurnaliştii din Spania au scris că fostul campion mondial şi-a pierdut memoria şi că s-a pomenit cu 20 de ani în urmă, atunci când a vorbit pentru prima dată cu medicii.

"Totul a fost normal. Nu m-am trezit în 1995. Nu m-am trezit vorbind în italiană şi nu mă simţeam prezent fizic în acea perioadă. Îmi aduc aminte cu s-a produs accidentul şi tot ce a urmat după el", a precizat Alonso.

În acelaşi timp, în echipa care domină acest start de sezon, Mercedes, se dă o luptă aprigă între coechipieri. Nico Rosberg susţine că nu îl va menaja pe colegul său britanicul, Lewis Hamilton.

"Calificările sunt importante în această bătălie internă. În special pentru că avem aceleaşi bolizi. Nu totul este la fel, pentru că în cursele anterioare existau unele scheme tactice ca de exemplu schimbarea pneurilor. Până la urmă există o posibilitate de al putea depăşi", a declarat pilotul Mercedes.

Marele Premiu al Malaeziei este a doua cursă din acest sezon din Formula 1 şi va avea loc în acest week-end pe circuitul de la Sepang.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑