Declarațiile antrenorului Real Madrid despre evoluția echipei sale în Campionatul Spaniei



 

Real Madrid este calificată în semifinalele Ligii Campionilor, acolo unde se va duela cu Juventus, şi luptă pentru titlu în Primera Division.

Tehnicianul galacticilor, Carlo Ancelotti a declarat că pentru Real va fi mult mai greu să câştige titlul în Spania, decât Liga Campionilor.

"Este mult mai complicat să câştigăm campionatul, chiar dacă avem cu câteva puncte mai puţine decât liderul. Este adevărat că diferenţa nu este mare, însă, cu siguranţă, Barcelona are şanse mai mari. În Liga Campionilor toate echipele au şanse egale şi au de jucat câte două meciuri foarte complicate. Toate echipele sunt de același nivel", a declarat antrenorul Real Madrid, Carlo Ancelotti.

Real Madrid va juca duminică împotriva formaţiei Celta Vigo. Ancelotti spune că meciurile cu această formaţie sunt mereu foarte dificile.

Anul trecut aproape de finalul sezonului, Real a fost învinsă de gruparea din Vigo cu 2-0. În partida tur din acest sezon, Real s-a impus pe Santiago Bernabeu cu scorul de 3-0.

"Meciul va fi foarte greu, pentru că Celta este o echipă dinamică. Asta a demonstrat în partidele cu Atletico Madrid şi Barcelona. Cred că echipa este la moment foarte puternică, însă noi trebuie să ne impunem jocul nostru cât se poate de repede", a mai adăugat Ancelotti.

Partida dintre Celta şi Real din etapa a 33-a a campionatului Spaniei va avea loc la Vigo, cu începere de la ora 22:00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑