Luis Enrique a cedat în fața vedetelor. De când Neymar a făcut scandal, doar Suarez a fost schimbat



 

**VIDEO** Luis Enrique a cedat în fața vedetelor. De când Neymar a făcut scandal, doar Suarez a fost schimbat

Antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, l-a înlocuit în meciul Sevilla-Barcelona 2-2, din 11 aprilie, pe Neymar, în minutul 73 al partidei, trimițându-l în teren pe Xavi. Brazilianul nu și-a ascuns deloc nemulțumirea, aruncând cu gheata în teren imediat ce a ajuns pe bancă. Scandalul nu a scăpat presei, care nota, la acea dată, că tehnicianul formației blaugrana a scăpat din mână vestiarul împânzit de vedete. Ulterior, Neymar și-a cerut scuze pentru gest, mai ales față de Xavi, cel care îi luase locul în teren cu Sevilla. La meciul următor, brazilianul i-a pus el însuși banderola pe braț veteranului mijlocaș al Barcelonei.

Cu toate acestea, de la acel moment, Luis Enrique nu a mai riscat. De câte ori a trebuit să facă schimbări în linia de atac, Luis Suarez a fost mereu cel sacrificat. Deja uruguayanul are trei partide la rând în care nu termină meciul în teren.

De la meciul de la Sevilla, Neymar a jucat patru meciuri ca integralist - cu PSG, tur și retur, cu Valencia și cu Espanyol. Și, drept răspuns, a marcat patru goluri. Messi, care a refuzat să fie înlocuit în meciul cu Eibar și s-a revoltat, la rândul său, în meciul cu Real Sociedad, de pe Anoeta, a fost la rândul său integralist în aceste patru ultime partide, marcând de două ori. De altfel, argentinianul nu a mai fost înlocuit de la scandalul de la San Sebastian, de pe 4 ianuarie, care era să ducă chiar la demisia lui Luis Enrique. Messi are 25 de meciuri la rând ca integralist. A fost menajat doar cu Elche, în Cupă, când nu fusese nici măcar în lot.

În schimb, Suarez, singurul care nu a avut vreun gest de revoltă până acum, a devenit sacrificatul de serviciu. Ultimul venit din tridentul MSN a jucat 90 de minute doar la Paris, în meciul tur al sferturilor de finală ale UCL, cu PSG. Ulterior, a fost înlocuit în toate celelalte trei partide până azi. Cu Valencia, a părăsit terenul în minutul 65. În returul cu PSG, de pe Camp Nou, a fost înlocuit în minutul 70. În fine, sâmbătă, în derby-ul cu Espanyol, a fost schimbat în minutul 80. Cu toate acestea, în aceste partide a înscris trei goluri. Uruguayanului nu-i convine situația, dar știe că, momentan, în comparație cu Messi și Neymar, va pierde mereu în fața antrenorului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑