Andrei Pavel, de vorbă cu staff-ul Simonei Halep: ”Suntem foarte încrezători”



 

**VIDEO** Andrei Pavel, de vorbă cu staff-ul Simonei Halep: ”Suntem foarte încrezători”

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, este optimist în privința parcursului sportivei noastre la turneul de la Wimbledon.

Simona Halep a trecut, fără emoții, de primul meci de la Wimbledon, 6-2, 6-2 cu Teliana Pereira (DETALII AICI și VIDEO) și va juca în turul al doilea cu Lesia Tsurenko (Ucraina), ocupanta locului 170 WTA. În cazul unui nou succes, Halep își va stabili cea mai bună performanță din istoria participărilor la cel de-al treilea Grand Slam al anului.

BRD Bucharest Open, primul turneu WTA din România, care va avea loc în perioada 5-13 iulie 2014, la Arenele BNR din Capitală, și la care va participa și SIMONA HALEP, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Înaintea acestei partide cu ucraineanca, programată joi (ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport), Simona Halep a acceptat invitația pe care Andrei Pavel, reporterul special al Digi Sport la Wimbledon, i-a făcut-o de a-și prezenta propriul staff.

Turneul de la Wimbledon este ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. 

Wim Fissette, antrenorul belgian al Simonei, cel care a mai lucrat și cu Kim Clijsters, mizează pe un parcurs lung al sportivei noastre pe iarba londoneză.

”Suntem foarte încrezători în privința acestui turneu. Simona a jucat foarte bine la Roland Garros, iar acum a avut un start perfect la Wimbledon.

Jocul ei excelent pe această suprafață o poate ajuta să învingă și alte jucătoare de top”, a spus Fissette.

Simona Halep a demonstrat că poate fi în formă maximă și în fața microfonului Digi Sport, așa cum este și pe teren în ultima vreme.

”A fost foarte frumos pentru că am jucat pentru prima dată pe ’Central’, dar și pentru că evoluția mea a fost una bună. Mă bucur că mai pot juca un meci aici și sper să iasă bine și de data aceasta”, a spus și Halep.

Staff-ul Simonei Halep
Wim Fissette - antrenor
Andrei Cristofor - masor
Teo Cercel - prepartor fizic.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑