România - Elveția 72-67. Tricolorii lui Țenter au avut emoții pe final de meci



 

**VIDEO** România - Elveția 72-67. Tricolorii lui Țenter au avut emoții pe final de meci

După un meci dificil, România a învins la cinci puncte diferență naționala Elveției în turneul de pregătire de la Sibiu.  

Reprezentativa noastră a început foarte bine meciul și a condus cu 7-0, pentru ca elvețienii să puncteze pentru prima dată după 4 minute de joc. La pauză, tricolorii conduceau cu 14 puncte, 42-28, însă în partea a doua au lăsat garda jos și le-au permis adversarilor să revină pe tabelă.

Chiar dacă s-au apropiat la 3 puncte (68-65), elvețienii nu au mai avut forța să întoarcă soarta meciului, iar rezultatul final a fost 72-67 pentru naționala României.

Cel mai bun marcator al partidei a fost elvețianul Dusan Mladjan, cu 21 de puncte, în timp ce pentru România, Vlad Moldoveanu a fost cel mai bun, cu 14 puncte.

Următorul test al baschetbaliștilor lui Marcel Țenter este programat sâmbătă, tot în direct la Digi Sport 1, de la ora 20:00.

Duminică, de la aceeași oră, România joacă împotriva Olandei ultimul amical înainte de startul preliminariilor pentru Campionatul European de anul viitor.

Baschetbaliștii români sunt în grupă cu Slovacia, Suedia și Letonia. Doar prima clasată merge la turneul final.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑