Neymar a revenit la antrenamente după accidentarea suferită în amicalul cu mexicanii



026 августа 2014
www.elgoldigital.com

Starul Barcelonei, brazilianul Neymar a revenit la antrenamente după accidentarea suferită în amicalul cu mexicanii de la Leon din această lună. El s-a antrenat separat, alături de noile achiziţii ale catalanilor, portarul Andre Ter Stegen şi belgianul Thomas Vermaelen care s-au recuperat şi ei după accidentări.

Neymar şi-a revenit după ce a suferit o entorsă la gleznă în partida cu formaţia Club Leon din cadrul turneului Joan Gamper. Brazilianul a marcat în acest meci o dublă, iar catalanii s-au impus la final cu 6-0.

Portarul german Marc Andre Ter-Stegen se află şi el în proces de recuperare, după ce a suferit o accideantare la coloana vertebrală în timpul unui antrenament. În aceeaşi situaţie este şi Thomas Vermaelen. Belgianul se recuperează după o accidentare minoră. Barca a câştigat cu 3-0 Elche în prima etapă din campionatul Spaniei.

23 de jucători au participat la prima sesiune de antrenament, după meciul cu echipa din Valencia. Antrenorul Luis Enrique speră să-i poată recupera pe cei trei fotbalişti înainte de partida cu Villareal care este programată pentru duminică pe El Madrigal.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑