Șahtar Donețk s-a calificat în grupele Ligii Campionilor după ce a remizat cu Rapid Viena



026 августа 2015

 

Șahtar Donețk s-a calificat cu emoții în grupele Ligii Campionilor! Formația antrenată de Mircea Lucescu și Alexandru Spiridon a remizat cu Rapid Viena pe teren propriu, scor 2-2, însă a ajuns în grupe datorită victoriei din meciul tur.

Șahtar Donețk a deschis scorul în partida retur cu Rapid Viena din play-off-ul Ligii Campionilor în minutul 10 prin Marlos. Oaspeții au egalat peste doar două minute după golul lui Schaub. Rapid a preluat conducerea în minutul 22 după golul marcat de Hofmann.

Șahtar a reușit dă egaleze peste cinci minute prin Gladki.

Finalul meciului a fost unul tensionat. Rapid a rămas cu un om mai puțin în teren după ce Mario Sonnleitner a primit al doilea galben. Echipa austriacă a fost aproape de o calificare istorică, însă a ratat două ocazii uriașe în prelungiri.

Șahtar s-a calificat în grupe cu scorul general de 3-2.

Una din surprizele serii s-a produs în Suedia. Malmo a reușit să elimine din Liga Campionilor, Celtic Glasgow. După ce a pierdut în tur cu 2-3, Malmo a învins în manșa secundă cu 2-0.

O altă surpriză s-a produs la Tel Aviv. FC Basel a fost eliminată de Maccabi. În tur scorul a fost de 2-2, iar meciul de aseară s-a încheiat cu scorul de 1-1. Formația din Israel s-a calificat datorită golurilor mai multe marcate în deplasare.

AS Monaco a fost eliminată din Liga Campionilor chiar dacă a învins Valencia pe teren propriu cu 2-1. Echipa spaniolă s-a calificat în faza grupelor cu scorul general de 4-3.

Fosta adversară a lui Milsami, Skenderbeu a pierdut meciul retur cu Dinamo Zagreb, scor 1-4 și și-a încheiat evoluția în Liga Campionilor.

Toate echipele eliminate în play-off-ul Ligii Campionilor vor juca în grupele Ligii Europei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑