Steliştii cred într-o minune, la Trondheim: "Trebuie să îşi dea ani din viaţă pentru calificare"



026 августа 2015

 

**VIDEO** Steliştii cred într-o minune, la Trondheim:

Campioana a plecat miercuri spre Trondheim, acolo unde va disputa joi returul din play-off-ul Europa League, cu Rosenborg. Norvegienii s-au impus pe Arena Naţională cu 3-0, dar oficialii Stelei cred că jucătorii lui Mirel Rădoi sunt capabili să remonteze acest dezavantaj şi să ajungă în grupele competiţiei.

"Sper să ne calificăm. Dacă asta se numeşte o minune, atunci sper la o minune. Moralul jucătorilor e foarte bun. Aţi văzut şi declaraţiile lui Varela, care a transmis de fapt gândul echipei. Ar merita, metaforic, să îşi dea ani din viaţă pentru această calificare. Şi cred că o vor face.

Cei 11 jucători trebuie să fie eroi, nu unul singur. Dacă n-or să fie 11 jucători care să vrea acelaşi lucru, e foarte greu să fie un singur jucător care să realizeze. Evident că cineva trebuie să dea şi golul, însă, în aceeaşi măsură, trebuie să vedem că, dacă nu vor dori toţi în acelaşi moment victoria, probabil că o să fie mai greu", a declarat Valeriu Argăseală la plecarea spre Trondheim.

Steaua are nevoie de un meci în care să marcheze cel puţin 3 goluri pentru a spera la o calificare. Acest lucru s-a întâmplat într-un singur caz în acest sezon, atunci când trupa lui Rădoi s-a impus la Severin, cu 3-0, în faţa Pandurilor.

Returul dintre Rosenborg şi Steaua va avea loc joi, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑