Argăseală îl laudă pe Keşeru: "Îl văd titular la naţională, dar trebuie să-l mai vadă şi selecţionerul"



026 сентября 2014

 

**VIDEO** Argăseală îl laudă pe Keşeru:

Steaua a învins joi seara la Berceni, 3-0, în șaisprezecimile Cupei României, grație triplei lui Gabi Iancu. Gâlcă a folosit o formație experimentală, în care s-au regăsit titulari dar și rezerve din meciurile importante de până acum (DETALII AICI). După partidă, președintele campioanei, Valeriu Argăseală, a dezvăluit care sunt planurile în ceea ce privește aducerea de noi jucători în Ghencea.

Dacă miercuri Argăseală recunoaștea că există o listă cu fotbaliști care ar putea fi aduși, joi oficialul stelist și-a schimbat discursul. Întrebat despre posibile transferuri, a răspuns: “De ce să vorbim despre jucători care să vină la Steaua când suntem pe primul loc, în Cupă suntem bine, suntem în grafic”

Șeful din Ghencea a lăudat lotul pregătit de Costel Gâlcă și crede că golurile venite pe finalul jocului de la Berceni (Iancu a deschis scorul abia în minutul 75) demonstrează calitatea antrenorului: “Avem o pregătire fizică foarte bună, stăm bine, avem o echipă pregătită!”

În fine, Argăseala a vorbit și despre prezența golgheterului Claudiu Keșeru la națională: “Eu îl văd, dar trebuie să-l mai vadă și antrenorul echipei naționale. Dacă îl vede și el, atunci trebuie să fie titular în echipa națională.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑