Ambițiile lui Cosmin Contra: ”Visez să antrenez o echipă mare, dar și naționala României!”



026 сентября 2014

 

**VIDEO** Ambițiile lui Cosmin Contra: ”Visez să antrenez o echipă mare, dar și naționala României!”

Contra spune că muncește 12 ore pe zi pentru Getafe, după care restul orelor îl dedică altor vizionări de partide. Țelul lui ”Guriță” este unul îndrăzneț.

Cosmin Contra, ajuns aproape la 39 de ani (îi va împlini în decembrie), se află deja la prima experiență ca antrenor în unul dintre cele mai puternice campionate din lume, La Liga.

Chiar dacă parcursul actualei sale formații, Getafe, nu este unul care să-i confere liniște (DETALII AICI și VIDEO), ”Guriță” are încredere în munca pe care o depune la gruparea aflată la marginea Madridului.

Chestionat, într-o intervenție pe care a avut-o ÎN DIRECT la ”Digi Sport Special”, care sunt diferențele dintre modul încare se antrenează în România și în Spania, Contra a replicat:

”Nu e nicio diferență să antrenezi în România sau în Spania sau în altă parte, doar că aici e de două ori mai greu pentru că adversarii sunt mult mai dificili, oricând îți pot pune mari probleme. Trebuie să fii inspirat în alcătuirea echipei, în schimbări și să ai și puțin noroc.

Să fii antrenor în Primera Division este foarte-foarte greu.”

Cosmin Contra a dezvăluit apoi care este targetul său în această meserie.

”Visez să ajung să anntrenez o echipă mare din Europa și de aceea dedic zilnic 12 ore activității de la Getafe, dar după aceea tot la meciuri mă uit. Îmi place să mă uit la cele mai bune echipe din lume, la faze fixe, la scheme tactice, să mă inspir de la alți antrenori. Nu-mi este rușine să recunosc asta, îmi place mereu să învăț.

De aceea mă consum așa mult, de aceea îmi doresc să repet și sezonul acesta parcursul bun cu Getafe, pentru că poate la anul voi primi o altă provocare”, a completat Contra la Digi Sport.

Într-un final, Contra a spus că și naționala este un obiectiv pentru el.

”Da, îmi doresc să antrenez într-o zi și naționala României, am mai spus asta. Cred că în momentul de față sunt alți antrenori care merită mai mult decât mine să fie acolo, dar poate că într-o zi va veni și rândul meu”, a conchis Contra la Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑