Kvitova - Bouchard, finala de la Wuhan. Reeditarea ultimului act de la Wimbledon



026 сентября 2014

 

Petra Kvitova și Eugenie Bouchard se vor afla față în față pentru câștigarea titlului de la Wuhan, turneu aflat la prima ediție. Este a doua finală disputată de cele două sportive, după cea din vară, de la Wimbledon. 

Cehoaica a trecut în două seturi de Elina Svitolina în prima semifinală din China, cu scorul de 6-3, 7-5, într-un meci în care a deținut controlul în cea mai mare parte a timpului. Doar în actul secund a avut câteva emoții, după ce a pierdut 3 game-uri la rând de la 3-1 la 3-4, însă apoi a încheiat în stil de mare campioană.

Kvitova își poate păstra locul 3 în clasamentul WTA dacă va reuși să câștige turneul de la Wuhan. În caz contrar, de luni, pe podiumul mondial va urca Maria Sharapova.

În ultimul act, sportiva din Cehia o va înfrunta pe Eugenie Bouchard. Canadianca s-a calificat în prima finală de la Wimbledon încoace, după victoria de vineri, cu 6-2, 6-3, în fața danezei Caroline Wozniacki.

Jucătoarea care a trecut de Simona Halep în semifinalele de la All England Club a jucat formidabil, fără să îi lase vreo șansă adversarei sale.

Finala de la Wuhan va reprezenta așadar o reeditare a ultimului act de la Wimbledon. În luna iulie, Kvitova s-a impus extrem de clar, într-un meci care a durat doar 55 de minute, cu 6-3, 6-0 (DETALII ȘI REZUMAT VIDEO AICI).

Favorita numărul 3 a câștigat ambele partide directe jucate cu Bouchard - în afara finalei de la Wimbledon, Kvitova a mai triumfat într-un meci disputat în șaisprezecimi la Tokyo, în 2013, cu 6-3, 6-2.

Indiferent de rezultatul finalei, Bouchard va urca pe locul 7 în ierarhia WTA de lunea viitoare, depășindu-le pe Wozniacki și Kerber.

Finala de la Wuhan va avea loc sâmbătă dimineața, de la ora 10:00 și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și pe site-ul digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑