LIVE SCORE Concordia Chiajna – CFR Cluj (15:30). ECHIPELE PROBABILE



026 октября 2014

**LIVE SCORE** Concordia Chiajna – CFR Cluj (15:30). ECHIPELE PROBABILE

Gazdele nu fac niciun secret din faptul că își doresc să-și mențină invincibilitatea după seria de patru meciuri fără înfrângere pe care au înregistrat-o în ultima perioadă. Prima ocazie este chiar partida de azi, în care ilfovenii vor întâlni, pe teren propriu, formația CFR Cluj.

Marius Șumudică nu va putea conta în meciul cu ardelenii pe serviciile lui Alexandru Stan, care a fost eliminat în egalul din etapa anterioare, de pe terenul celor de la CS Universitatea Craiova.

De partea cealaltă, CFR vine cu intenția declarată de a lua toate cele trei puncte și de a rămâne astfel foarte aproape de trena Stelei, echipa de pe primul loc în acest moment din Liga I. Dacă ardelenilor le merg bine lucrurile pe teren, nu același lucru se poate spune și despre situația materială în care se găsesc fotbaliștii din Gruia. Majoritatea acestora sunt neplătiți de 4-5 luni, însă președintele Iuliu Mureșan a dat asigurări că lucrurile se vor rezolva în curând măcar parțial.

La CFR vor reveni Muniru și Tade, în condițiile în care despre ultimul s-a vorbit că s-ar fi Dat accidentat pentru a nu juca tocmai din cauza faptului că nu și-a mai încasat salariul de câteva luni bune. 

ECHIPELE PROBABILE 

Chiajna: Râmniceanu – Dulgherov, Lovin, Dragarski, Bucurică – Ricardo Alves, Boldrin, Brlecic, Ad. Cristea –Wellington, Pena. Antrenor: Marius Șumudică 

CFR Cluj: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Christian, Monroy – Ivanovski, Chanturia, Fl. Costea – Tade. Antrenor: Vasile Miriuță

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑