Cine a fost propus pentru funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României



026 октября 2014

 

Anghel Iordănescu a fost propus pentru funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României de preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu.

Iordănescu îi va avea ca secunzi pe Viorel Moldovan, actualul selecţioner al echipei naţionale de tineret, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea. Noul staff tehnic urmează să fie aprobat luni de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal

Tehnicianul, în vârstă de 64 de ani, a mai condus selecţionata României în perioada 1993-1998, atunci când naţionala de peste Prut a realizat cea mai mare performanţă din istorie, calificarea în sferturile de finală la Cupa Mondială. Iordănescu a revenit în funcţia de selecţioner în 2002, fiind demis în 2004. Tehnicianul nu a mai pregătit nicio echipă din 2006, ultima formaţie fiind Al Ain.

Din postura de director tehnic, post pe care îl ocupă în prezent, Anghel Iordănescu a anunţat numele jucătorilor care evoluează în străinătate, convocaţi pentru partidele cu Irlanda de Nord şi Danemarca, de la mijlocul lunii noiembrie.

Surprizele de pe listă sunt Eric Bicfalvi, mijlocaşul echipei ucrainene Volin Luţk, şi atacantul George Puşcaş, în vârstă de doar 18 ani, jucător la echipa de tineret a clubului Internazionale Milano.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑