Iniesta s-a accidentat în El Clasico și așteaptă verdictul medicilor



026 октября 2014

 

**VIDEO** Iniesta s-a accidentat în El Clasico și așteaptă verdictul medicilor

Pe lângă înfrângerea din El Clasico, prima din acest sezon, dar și pe lângă încasarea primelor goluri La Liga, Barcelona are emoții și în privința stării de sănătate a lui Andres Iniesta, care a ieșit accidentat de pe teren la meciul pierdut de catalani cu 1-3 pe terenul lui Real Madrid (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

Vicecăpitanul Barcelonei a suferit o leziune la gamba dreaptă, după un duel cu Luka Modric și nu a mai putut continua, fiind nevoit să iasă de pe gazon.

În minutul 71, optarul Barcelonei a fost schimbat cu Sergi Roberto, iar staff-ul medical i-a aplicat o pungă cu gheață pe gambă, imediat ce a luat loc pe bancă.

Iniesta abia preluase banderola de căpitan, după ce Xavi părăsise terenul cu 10 minute înainte. După ce a ieșit și el, Lionel Messi a devenit căpitanul vicecampioanei din sezonul trecut de La Liga.

Clubul catalan a anunțat că mijlocașul va fi consultat mai amănunțit de medici în cursul zilei de duminică, pentru stabilirea unui diagnostic. Din câte se pare, ar fi vorba de o contuzie, care nu ar trebui să îl facă prea mult indisponibil, însă emoțiile nu s-au risipit de tot.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑