Antrenorul moldovean Ivan Tabanov respinge acuzaţiile. ''Sunt în stare de şoc, echipa a jucat cinstit''



026 октября 2014

 

Antrenorul formaţiei Daugava Daugavpils, moldoveanul Ivan Tabanov, a respins toate acuzaţiile, după ce a fost bănuit de poliţia letonă de trucarea unor meciuri.

"Ştiu sigur că în aceste meciuri în care sunt bănuit de blat, echipa a jucat cinstit. Niciodată nu am participat la aşa ceva. Dacă participam, atunci plecam demult din ţara aceasta şi nu mă mai întorceam", a spus antrenorul.

Ivan Tabanov a povestit în detalii cum a fost reţinut de către poliţia din Letonia.

"Sunt în stare de şoc. Am plecat la antrenament şi acolo au venit şi ne-au reţinut. Din start nici nu ştiam de ce am fost reţinuţ. Am stat două zile în Riga şi în această perioadă ei au vrut să afle cât mai multe despre noi".

Ivan Tabanov a fost suspendat din funcţia de antrenor al echipei Daugava Daugavpils pe perioada anchetei. Totodată, antrenorul nu va putea părăsi Letonia până nu se finalizează ancheta.

"Timp de un an vom investiga acest caz. Pentru comiterea unor asemenea infracţiuni, legea prevede pedeapsa cu închisoarea până la 12 ani", a declarat şeful poliţiei din Riga, Andrei Grişin.

Pe lângă Tabanov, poliţia a mai reţinut şapte persoane, printre care portarul echipei Daugava, Alexandr Vlasov şi golgheterul Evghenii Kosmaciov.

Tabanov a câştigat titlul cu Daugava în 2012, iar în prezent echipa este pe locul trei în Campionatul Letoniei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑