Rada se teme de retrogradare: “E cea mai neagră perioadă la Rapid”



026 октября 2014

 

**VIDEO** Rada se teme de retrogradare: “E cea mai neagră perioadă la Rapid”

Rapid merge din rău în mai rău. Giuleştenii sunt pe loc retrogradabil, cu doar două victorii în 12 meciuri, iar viitorul arată cenuşiu . Rada e convins că echipa sa va spune adio Ligii 1 la final de sezon, dacă finanţatorul Valerii Moraru nu  va învesti mai mulţi bani. Angelo Massone s-a oferit sa ajute clubul cu bani, însă omul de afaceri moldovean a refuzat.

“Ca situație, în clasament, nu am mai întâlnit acest lucru de 25 de ani. Însă ca frământări în lot, în rândul conducerii, chiar și cu suporterii, este cea mai neagră perioadă din istoria Rapidului. De 31 de ani, de când sunt eu aici!”, a spus tehnicianul, după partida pierdută sâmbătă la Botoșani, 0-3.

Marian Rada i-a testat pe străinii aduși în probe de noul director sportiv, Mihai Joița, însă n-a fost impresionat de niciunul. Întrebat c ear însemna pentru Rapid retrogradarea, tehnicianul a răspuns: “Eu mă întreb altfel. Ce ar însemna pentru clubul Rapid să aibă stabilitate financiară și un conducător potent, care să aducă jucători buni?”


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑