Ronnie O’Sullivan a câştigat turneul Campionul Campionilor



 

Ronnie O’Sullivan a câştigat turneul Campionul Campionilor, competiţie care s-a desfăşurat pentru prima dată. Turneul a reunit la start 16 jucători, campionii turneelor desfăşurate în 2012 şi 2013 în circuitul profesionist de snooker.

O'Sullivan l-a învins în finala turneului Campionul Campionilor pe compatriotul său, Stuart Bingham, cu 10-8 şi a primit un cec în valoare de 100 mii de lire sterline. Ronnie O'Sullivan a reuşit cel mai mare break al finalei, 130 de puncte în frame-ul nouă, în timp ce Bingham a avut două break-uri de 109, unul în debutul meciului şi un altul la 5-3.

Până a ajunge în marea finală, O'Sullivan i-a învins pe Mark Davis, Ding Junhui şi în semifinale, pe Neil Robertson. Supranumit "racheta", O'Sullivan a avut şi cele mai mari breakuri ale turneului, reuşind în două rânduri 130 de puncte, în primul tur contra lui Mark Davis şi în finală.

O'Sullivan a obţinut calificarea la turneul din Coventry după ce a câştigat Campionatul Mondial din 2013. Următorul turneu al sezonului este Campionatul Regatului Unit, care debutează la York, pe 26 noiembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑