Șahtior, aproape de o ”remontada” istorică în fața Realului. ”Galacticii” au primit 3 goluri în 11 minute!



 

**VIDEO** Șahtior, aproape de o ”remontada” istorică în fața Realului. ”Galacticii” au primit 3 goluri în 11 minute!

Real Madrid a început ca din pușcă meciul de la Lvov, cu Șahtior Donețk, deciși să șteargă amintirea urâtă a înfrângerii din El Clasico, 0-4 pe Santiago Bernabeu, cu Barcelona. În minutul 70 al meciului, ”galacticii” aveau deja 4-0, cu Cristiano Ronaldo în zi de grație, cu o ”dublă” și două assist-uri. Finalul i-a găsit, însă, pe elevii lui Benitez tremurând. Șahtior Donețk a trecut la comanda meciului, înscriind de trei ori în 11 minute, prin Alex Teixeira (77-penalty, 88) și Dentinho (83).

Madrilenii nu mai încasaseră trei goluri într-un timp atât de scurt în Liga Campionilor de zece ani! În 2005, Lyon a marcat trei goluri în zece minute contra ”galacticilor”.

Până în minutul 77 din meciul de miercuri seară, Real era singura echipă care nu primise încă gol în actuala ediție a UCL. Acum nu a mai rămas niciuna. 437 de minute a rezistat Real fără gol primit în actualul sezon al Ligii Campionilor.

În ultimele trei partide, trupa lui Rafa Benitez a primit 10 goluri (3 cu Sevilla, 4 cu Barcelona, 3 cu Șahtior). De șase ani nu mai trecuse printr-o asemenea situație, din mai 2009, când pe banca echipei se afla Juande Ramos.

„După meciul de sâmbătă, am reacționat pozitiv azi, mai ales în ofensivă, marcând patru goluri. Din păcate, trebuie să mai lucrăm la erorile noastre din defensivă. Trebuie să muncim la felul în care tratăm momentele de după primirea unui gol”, a spusw Rafa Benitez la finalul partidei.

ECHIPELE

Șahtior: Pyatov - Kobin, Ordets, Rakitskiy, Marcio Azevedo (Dentinho, 64) - Stepanenko, Fred - Marlos (Taison, 62), Alex Teixeira, Bernard - Gladkiy (Ferreyra, 74)
Antrenor: Mircea Lucescu

Real: Casilla - Carvajal, Pepe, Varane (Danilo, 33), Nacho - Modric (Kroos, 62), Casemiro, Kovacic - Isco, Ronaldo, Bale (Benzema, 71)
Antrenor: Rafa Benitez

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑