FOTO& Cum arată noua casă a Stelei, arena din Pitești. ”Sunt două soluții: te desființezi sau te muți”



 

**FOTO&VIDEO** Cum arată noua casă a Stelei, arena din Pitești. ”Sunt două soluții: te desființezi sau te muți”

Steaua se mută oficial la Pitești, după ce stadionul ”Nicolae Dobrin” a primit avize favorabile de la ISU și LPF. Prima partidă pe care roș-albaștrii o vor disputa ”acasă” pe noua arenă va fi cu Astra, duminică, 29 noiembrie, de la ora 20:30. Meciul va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Piteștenii se bucură că vor avea din nou fotbal de primă ligă la ei în oraș, iar fanii Stelei contestă decizia campioanei României. Digisport a fost la Pitești, pentru a vedea cum se prezintă noua casă a celei mai galonate echipe din România.

Vezi mai jos o galerie foto de pe arena ”Nicolae Dobrin”:

 

„Eu știu că e un stadion cu drenaj foarte bun. Pe pistă poate să fie apă, dar pe stadion mă îndoiesc. Cea mai mare problemă e baza de antrenament și unde vom juca. Eu sunt prea mic în a cântări hotărârea dacă ne mutăm sau nu la Pitești.

Din punctul meu de vedere sunt două soluții. Să de desființezi sau să te muți undeva. Poate să fie Pitești. Ar fi o variantă din punctul meu de vedere pentru că e un oraș care e dornic să vadă fotbal și cred că și autoritățile locale ar da o mână de ajutor. Ai avea bază de antrenament și stadion dar nu poți să mergi o zi în catonament și să pleci.

E iarbă mare pe arena din Pitești, dar dacă va fi tunsă va fi un teren bun”, a declarat Helmuth Duckadam, președintele de onoare al Stelei, în direct la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Vezi video cu arena din Pitești, noua casă a Stelei:

Vezi declarația lui Helmuth Duckadam despre arena din Pitești:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑