Dinamoviștii au explicat când poate ajunge Răduț la Dinamo. ”Nu vor fi probleme că e un fost stelist”



Dinamoviștii au explicat **când poate ajunge Răduț la Dinamo.** ”Nu vor fi probleme că e un fost stelist”

Mihai Răduț (25 de ani) va intra de la 1 ianuarie 2016 în ultimele șase luni de contract cu Pandurii Târgu Jiu și poate semna din prima zi a anului viitor cu orice echipă care-i va satisface pretențiile financiare.

Oficialii celor de la Dinamo l-au pus pe Răduț pe lista de transferuri, dar Narcis Răducan, președintele gorjenilor, spune că nu se pune problema ca mijlocașul să plece mai devreme de vara nului viitor de la gruparea alb-albastră.

”Au fost discuții mai vechi, dar, deocamdată, așa cum a spus și nea Mircea, până în vară nu cred că se poate discuta de un eventual transfer. Pentru noi, important este acum să ne pregătim mai bine pentru acest final de sezon  și după ce se va termina prima parte a campionatului vom trage și concluziile și vom vedea dacă mai avem nevoie de câțiva jucători”, a spus Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al ”câinilor roșii”.

Chestionat dacă jucătorul ar fi încântat de un eventual transfer la Dinamo, Dănciulescu a replicat:

”În primul rând nu poți să vorbești cu el, pentru că este un jucător sub contract. Au fost discuții mai vechi, dar în ultimul timp nu s-a discutat. Dar nu trebuie să facem un caz anume că-l vrem pe Răduț. Este un jucător bun, am spus, un jucător interesant.”

Dănciulescu nu crede că Răduț va avea probleme cu fanii roș-albilor, cum a avut spre exemplu el când a venit de la Steaua în trecut.

”Ar fi acceptat fără niciun fel de problemă. Au fost multe exemple când un jucător care a jucat la o rivală a venit în partea cealaltă și a făcut lucruri bune, așa că nu cred că vor fi niciun fel de probleme. Dar e prematur să vorbim”, a conchis Ionel Dănciulescu. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑